IMPERIUMIN ERIKOISTUNNIT

CrossFit 10K

Painonnosto

Painonnoston alkeet on tarkoitettu erityisesti juuri CrossFitin aloittaneille tai niille, joiden perustekniikka on muuten jäänyt vähemmälle huomiolle.

Paikkoja on 10/kerta ja ne varataan Wodconnectista Bookings -osiossa, jossa varaus tunneille aukeaa viikkoa ennen kutakin tuntia.
Tunneilla käydään läpi perustekniikoita, joten painoja ei tarvitse pelätä. Tunnin ohjelma muodostuu siten, että vuoroviikoin tehdään tempausta, rinnallevetoa ja työntöä (snatch ja clean&jerk). Rinnallevetoa ja työntöä myös yhdistetään kokonaiseksi nostoksi. Valmentajana Jussi Nenonen ja Noora Karjalainen.

Painonnostoa edistyneille pitää kerran kuussa Jussi Nenonen ja Noora Karjalainen. Jokaisen tunnin ajankohta ilmoitetaan erikseen ja paikkojen varaaminen tunneille toimii alkeistuntien tavoin. Tunti sopii kaikille, joilla on perusteet hallussa.

Omatoimisten yleislämpöjen ottaminen ennen molempia tunteja on suositeltavaa!

Active Recovery

Active Recovery tuo nimensä mukaisesti tasapainoa rankoille harjoituksille sisältäen kehonhallintaa ja -huoltoa, liikkuvuusharjoitteita, rauhallista venyttelyä sekä syvimpien pikkulihasten aktivointia. Tuntia vetää Piia Neuvonen.

Gymnastics

Tunneilla harjoitellaan lajin omaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Teemoina mm. kippiliikkeet (leuka, t2b), köysikiipeily, muscle upit sekä renkailla että tangossa, käsilläseisonta, – kävely ja -punnerrukset. Gymnastics-tuntia vetävät Noora Karjalainen, Essi Antervo, Leo Ketonen, Veronica Dolhain ja myös muita ammattitaitoisia voimisteluvalmentajia.

Päivin syvävenytys

Päivi Vartia vetää lajinomaisia syvävenyttelyitä.

CrossFit Espoo

Painonnosto

Erityisesti aloittelijoille tarkoitettu painonnoston tekniikkatunti. Tunti varataan Wodconnectin Bookings-osiosta ja mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Vetäjinä Noora Karjalainen ja Leo Ketonen

Liikkuvuus (toistaiseksi tauolla)

Tunnilla avataan kehoa ja lisätään samalla hallintaa ja voimaa erilaisten harjoittelumetodien kautta (monipuolisesti esim. voimistelun, kehonpainoharjoittelun ja venyttelyn erikoistekniikoiden maailmasta tutuin keinoin). Tavoitteena on kehittää toimivampi keho eri liikesuunnissa, sekä saada uusia ideoita omatoimiseen liikkuvuusharjoitteluun ja omien harjoitusten alkulämmittelyjen yhteyteen. Tunnilla on tarkoitus edetä oman tason mukaan laadukkaaseen liikkeeseen keskittyen ja se sopii hyväksi vastapainoksi vauhdikkaammallekin menijälle. Tunti on avoin kaikille treenikokemuksesta riippumatta eikä vaadi erillistä ilmoittautumista, vetäjänä Elena Kozharskaya. Vinkki: Teema paljastetaan usein vähän etukäteen Westendin Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!). 

Gymnastics

Gymnastics-tunnilla käydään läpi lajinomaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Tuntia vetää Veronica Dolhain, Noora Karjalainen, Essi Antervo ja Leo Ketonen.

HUOM! Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa CrossFit Espoon nettisivujen harjoitusajat-osion kalenterista. Niistä tiedotetaan myös Westendin Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!).