HINNASTO JA LASKUTUS

  • 1kk 105€

  • 3kk 300€

  • 6kk 575€

  • 12kk 990€

Jäsenyys maksetaan aina kerralla yhdessä erässä.

On Ramp -kurssi

Kurssin hinta on 199 €, pitäen sisällään ylimääräisen kuukauden treenimaksun.

Yksityistunnit (1-3 hlöä): 100 €/h

Laskutusyhteyshenkilö

Kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa ml. treeniajan laittaminen tauolle, ota sähköpostilla yhteys laskutus(at)crossfit10k.com

Kuukausimaksuun sisältyy rajaton treenimäärä ohjatuilla/omatoimitunneilla klo 05-23. Ohjatuista tunneista valittavissa WOD, Open Gym, Mobility, Edurance, Gymnastics ja Painonnosto -tunnit treenikalenterin mukaan.

Valmentaja on paikalla kaikilla ohjatuilla tunneilla.

Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 05-23 lukuun ottamatta On Ramp -alkeiskurssin tunteja ja satunnaisia yksityistilaisuuksia, seminaareja. ym. tapahtumia. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta omatoimiharjoittelu.

Laskutus

Asiakkaat saavat laskun sovituin laskutusvälein. Laskut tulevat WODconnect-palvelusta (pois lukien paperilaskut ja laskut yrityksille). Laskut tulevat sähköpostiin ja ne voidaan maksaa verkkopankilla tai luottokortilla.

Paperi- tai PDF-lasku on mahdollista saada. Laskutuslisä näissä tapauksissa on 10 e / lasku.

Jos et ole treenaamassa jonain kuukautena, ilmoita siitä ajoissa. Tauolta palattaessa tulee voimaan sen hetkiset hinnat.

Jos haluat muuttaa laskutusväliä, ilmoita siitä sähköpostitse laskutus@crossfit10k.com

Salilta ostetut tavarat kirjataan vihkoon. Nämä laskutetaan joko jäsenmaksun yhteydessä tai erikseen (riippuen summasta).

Liikunta-, kulttuurisetelit ja Sporttipassi

Sekä Smartumin, että Luottokunnan setelit käyvät meille sekä Sporttipassi ja Omakunto. Käyttö: Laskun saatuasi ilmoita meille sähköpostitse (laskutus@crossfit10k.com) summa jonka haluat maksaa liikuntasetelein/Sporttipassilla. Allekirjoita setelit ja laita niiden mukaan lappu jossa nimesi ja maksettu summa. Setelit kiikutetaan salille punaiseen laatikkoon.

Sporttipassin tapauksessa maksat meille heidän ohjeidensa mukaan ja ilmoitat asiasta meille sähköpostitse.

Tämän jälkeen päivitämme laskua.