HINNASTO JA LASKUTUS

  • 1kk 105€

  • 3kk 300€

  • 6kk 575€

  • 12kk 990€

Jäsenyys maksetaan aina kerralla yhdessä erässä.

On Ramp -kurssi

Kurssin hinta on 250 €, pitäen sisällään ylimääräisen kuukauden treenimaksun.

Yksityistunnit (1-3 hlöä): 100 €/h

Laskutusyhteyshenkilö

Kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa ml. treeniajan laittaminen tauolle, ota sähköpostilla yhteys laskutus(at)crossfit10k.com

Kuukausimaksuun sisältyy rajaton treenimäärä ohjatuilla/omatoimitunneilla klo 05-23. Ohjatuista tunneista valittavissa WOD, Open Gym, Active Recovery, Gymnastics ja Painonnosto -tunnit treenikalenterin mukaan.

Valmentaja on paikalla kaikilla ohjatuilla tunneilla.

Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 05-23 lukuun ottamatta On Ramp -alkeiskurssin tunteja ja satunnaisia yksityistilaisuuksia, seminaareja. ym. tapahtumia. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta omatoimiharjoittelu.

Laskutus

Asiakkaat saavat laskun sovituin laskutusvälein. Laskut tulevat WODconnect-palvelusta (pois lukien paperilaskut ja laskut yrityksille).

Laskut tulevat sähköpostiin ja laskut voidaan maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. Myös paperilasku on mahdollista saada ja sen laskutuslisä on 10€ / lasku. Jos aiot pitää tauon treenauksesta, niin ilmoita siitä ajoissa laskutus(ät)crossfit10k.com. Tauolta palatessasi sen hetkiset hinnat astuvat voimaan.

Jos haluat muuttaa laskutusväliä, ilmoita myös siitä sähköpostitse laskutus(ät)crossfit10k.com

Salilla myytävät tavarat ja muut ostetaan Wodconnectin ostoskori-toiminnon kautta.

Liikunta-, kulttuurisetelit ja Sporttipassi

Sekä Smartumin, että Luottokunnan setelit käyvät meille sekä Sporttipassi/ePassi, Edenred, Omakunto ja Eazybreak.

Käyttö: Laskun saatuasi ilmoita meille sähköpostitse summa jonka haluat maksaa liikuntaedulla. Allekirjoita setelit ja laita niiden mukaan lappu jossa on nimesi ja maksettu summa. Tuo setelit mukanasi salille ja anna ne valmentajalle. Tämän jälkeen päivitämme laskun.

Sporttipassia/Edenrediä käyttäessäsi maksat meille heidän ohjeidensa mukaan ja ilmoitat asiasta meille sähköpostitse.