HARJOITUSAJAT & WOD 2018-03-29T22:54:19+00:00

WOD – PÄIVÄOHJELMA

WOD for Friday, Jun 22, 2018

kesäkuu 21st, 2018|

Rest day

Rest day: Recovery work and mobility

ENDURANCE VKO 25

40min EMOM

  1. ROW 12/9cal
  2. 1 rnd CINDY
  3. ROW 12/9 cal
  4. 1rnd NATE
  • Cindy: 5 pull up + 10 push up + 15 air squat
  • Nate: 2 ring mu + 4 hspu + 8 kb swing 32/24kg

Skaalaukset:
– Soudussa vähemmän kaloreita, jos muut liikkeet sujuu
– Cindy: 4/8/12 tai 3/6/9 reps
– Nate: jos MU ei suju -> c2b on hyvä skaalaus ja hspu -> punnerrus variaatiot

Kaveritreeni keskiviikkona 11.7. klo 19

kesäkuu 21st, 2018|

CrossFit 10K, Espoo ja Herttoniemi järjestävät keskiviikkona 11.7. klo 19-20:30 kaveritreenin, jossa harrastajat voivat tuoda ystävänsä mukanaan kokeilemaan CrossFit-harjoittelua. Paikkana CrossFit 10K (Ruosilantie 10, Helsinki).

Ilmoittautumiset sähköpostitse: antti@crossfit10k.com

Näytä edelliset WODit

HARJOITUSAJAT

OMATOIMIHARJOITTELU

Omatoimiharjoittelu sisältyy treenimaksuun kaikilla CrossFit 10K:n, CrossFit Espoon ja CrossFit Herttoniemen asiakkailla.

Perehdy salin sääntöihin ja näihin ohjeisiin ennen omatoimiharjoittelun aloittamista:

Jäsenyytesi on henkilökohtainen. Kulkuoikeudet saat itsellesi ottamalla yhteyden Antti Akonniemeen (antti@crossfit10k.com). Jos haluat esitellä salia kaverille/anopille/pomolle/naapurin Keijolle, sovi siitä etukäteen Pete Auvisen kanssa (pete@crossfit10k.com).

Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 05-23 lukuun ottamatta On Ramp -alkeiskurssin tunteja ja satunnaisia yksityistilaisuuksia, seminaareja ym. tapahtumia, jotka löytyvät www.crossfit10k.fi/harjoitusajat -osiosta.

Soita AINA oven avaus numeroon, kun tulet harjoittelemaan omatoimisesti. Näin saamme todenmukaisen kuvan omatoimiharjoittelun kysynnästä.

Laita käyttämäsi välineet paikoilleen ja jätä sali vähintään yhtä siistiksi kuin se oli sinne tullessasi. Omatoimitreeni tulee olla tehtynä ja välineet palautettuna paikoilleen iltaisin ennen On Ramp -tunteja.

Jos salille ei jää jälkeesi ketään, sulje valot, musiikit ja ovet. Salin takaosan ovi sosiaalitiloihin saa olla auki harjoituksesi aikana, mutta myös se tulee sulkea ennen tiloista poistumista. Varmista ennen ovien sulkemista, ettei kukaan ole sosiaalitiloissa ja jää lukkojen taakse.

Jos menet harjoituksen jälkeen suihkuun, eikä salille jää ketään, muista ottaa kaikki tavarasi salin puolelta mukaan. Tällöin uloskäynti tapahtuu Itellan puolelta.

Jos rikot yllä olevia sääntöjä (tai muuten aiheutat harmia muille asiakkaille), ovikoodisi lakkaa toimimasta. Sääntöjen noudatus on edellytys omatoimitreenaamiselle. Uskomme, että maalaisjärjellä myös kaupunkilainen pärjää pitkälle. Salilla on myös tallentava videovalvonta, jonka avulla kaikenlainen hölmöily paljastuu todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin.

Ongelmatilanteissa soita tai laita viesti Petelle: 0400 488 049.

Harjoittele aina turvallisesti ja järkevästi, hyviä treenejä!