HARJOITUSAJAT & WOD 2018-02-14T11:41:30+00:00

WOD – PÄIVÄOHJELMA

Näytä edelliset WODit

HARJOITUSAJAT

OMATOIMIHARJOITTELU

CrossFit 10K:n ohjelmistossa on normaalituntien ulkopuolella runsaasti vapaata harjoitteluaikaa, eli salilla voi harjoitella (klo 5-23 välisenä aikana) omatoimisesti.

Omatoimiharjoittelu sisältyy normaaliin treenimaksuun kaikilla CrossFit 10K:n, CrossFit Espoon ja CrossFit Herttoniemen asiakkailla.

Ennen harjoittelun aloittamista perehdy Imperiumin virallisiin sääntöihin ja alla oleviin ohjeisiin:

Jäsenyytesi on henkilökohtainen. Kulkuoikeudet saat itsellesi ottamalla yhteyden Antti Akonniemeen (antti@crossfit10k.com). Jos haluat esitellä salia kaverille/anopille/pomolle/naapurin Keijolle, sovi siitä etukäteen Pete Auvisen kanssa (pete@crossfit10k.com).

Jos tulet salille ovien ollessa auki (esim. edellinen tunti käynnissä tai treenikaveri avaa oven) ja jäät omatoimiharjoittelemaan, soita silti ovenavausnumeroon.  Näin saamme todenmukaisen kuvan omatoimiharjoittelun kysynnästä (montako ja mihin aikaan päivästä/viikosta).

Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 5-23 välisenä aikana silloin, kun salilla ei ole ohjattuja treenejä (mm. WOD/Open Gym/Foundations). Joskus salilla järjestetään seminaareja, yksityistilaisuuksia ynnä muita vastaavia, ja silloin omatoimiharjoittelu ei ole mahdollista. Ajantasainen tieto löytyy yllä olevasta kalenterista.

Treenivälineillä on salilla oma paikkansa, jonne ne eivät siirry itsestään vaan siihen tarvitaan sinun lihasvoimiasi. Laita siis käyttämäsi välineet paikoilleen ja jätä sali vähintään yhtä siistiksi kuin se oli sinne tullessasi. Jos sinulla ei ole voimia laittaa tavaroita omille paikoilleen, on harjoitus ollut todennäköisesti päivän kuntoosi nähden liian kova.

Huomioithan myös sen, että treeni tulee olla tehtynä ja välineet paikoillaan ennen WODin/muun ohjatun tunnin alkua.

Salilla on tallentava videovalvonta, jonka avulla kaikenlainen hölmöily paljastuu todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin.

Valmentaminen on valmentajien hommaa. Olet ehkä käynyt juuri jonkin kurssin/seminaarin (Westend Barbell, Bodyweight Bonanza, Dave Castro Combat Tactics, Luonnottoman Liikkumisen Seminaari, Russian Kettlebell Wizard jne…) ja olisi kova halu soveltaa oppeja käytännössä muihin treenaajiin: älä kuitenkaan tee sitä, vaan anna muiden treenata rauhassa.

Yhteisön etu > yksilön etu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos rikot yllä olevia sääntöjä (tai muuten aiheutat harmia muille asiakkaille). ovikoodisi lakkaa toimimasta.

Puuttuvat kaksi käskyä kirjoitetaan jos sille tarvetta ilmenee. Ensisijaisesti toivomme maalaisjärjen käyttöä, koska myös kaupunkilainen sillä pärjää melko pitkälle.